Bikram Yoga City Stockholm

VÄLKOMMEN PÅ EN INSPIRERANDE OCH LÄRORIK WORKSHOP SOM KOMMER ATT FÖRDJUPA DIN KUNSKAP OCH FÖRSTÅELSE FÖR POSERNA SAMT GE DIG DIG VERKTYGEN FÖR ATT UTVECKLA DIN EGEN YOGAPRAKTIK.

Under denna lärorika workshop kommer vi att gå igenom varje pose som förekommer i den stående och liggande serien. Du kommer att få lära dig mer om varje pose samt posens unika syfte och hälsofördelar. Vi kommer att gå igenom och förklara olika begrepp, koncept, tekniker och instruktioner som förekommer i klassen. Kan du få en bättre förståelse för dessa kommer du uppleva att du avsevärt kan förändra din praktik om yoga på ett sätt som ger maximalt tillbaka till dig. Både fysiskt och mentalt.

Denna workshop är uppbyggd som två extra långa klasser där vi fokuserar på den praktiska tillämpningen av posen med gott om tid för information, frågor, demonstrationer och individuella justeringar.

Denna workshop är för ALLA, oavsett hur länge du har yogat. Du som är relativt ny kommer att få massor av ny kunskap och inspiration och du som har yogat längre kommer hitta det som motiverar dig till att komma vidare och djupare in i din yogapraktik. Workshopen hålls på Svenska och Engelska så att alla kan vara med.

Lördag 21/4 kl 12:00-14:30 Stående serien

Vi går igenom den inledande andningsövningen (pranayama) samt de 10 stående poserna som värmer, öppnar upp och förbereder kroppen för golvserien. Teori varvas med praktisk tillämpning: Yogautövning, information, frågor, demonstrationer och justeringar.  Pris: 275 kr

Söndag 22/4Kl 11:45-13:30 Golv-serien

Vi går igenom de liggande och sittande poserna samt den avslutande andningsövning (kapalbhati).  Teori varvas med praktisk tillämpning: Yogautövning, information, frågor, demonstrationer och justeringar. Pris: 250 kr 

Paketpris 2 dagar 21 & 22/4 endast 495 kr 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.  BOKA DIN PLATS HÄR

**ENGLISH**
This workshop is both theoretical and practical, like an extended Bikram Yoga class. We will practice each posture providing extra time to go in-depth on the standing series postures (Saturday) and floor series (Sunday) giving time for Q&A, demonstrations and individual corrections.

• Refinement of your Bikram postures
• Inspiration, no matter your level of experience
• Specialized injury recovery and pain management advice

The workshop will be held in both English and Swedish.