Bikram Yoga City Stockholm

SKAPA EN STARKT OCH HÄLSOSAM GRUND FÖR DIN YOGAPRAKTIK. MISSA INTE VÅRA TVÅ LÄRORIKA WORKSHOPS MED GIANNA PURCELL I NOVEMBER

Oavsett om du har många år av yoga bakom dig eller precis har börjat, så kommer du att lära dig något nytt av Gianna Purcell. Båda workshops passar alla oavsett om du är ny till yogan eller har yogat länge. Välj en workshop eller passa på att gå på båda, men vad du än gör, missa inte detta tillfälle att lära dig mer om dig själv och din yogautövning!

FREDAG 10/11 – INTERMEDIATE WORKSHOP. Här går vi igenom en serie bestående av bland annat solhälsningar, armbalanser, höftöppnare, bakåtböjar och inversioner.  Denna klass gör det möjligt för dig att analysera din kropp, dina styrkor och svagheter, samtidigt som vi överbygger klyftan mellan Bikramyogans grundläggande 26 poser och den ”avancerade serien” som består av 84 klassiska poser. Precis som i den vanliga klassen så gör du det du kan i varje pose och får därmed ut 100%. Att våga utmana sig själv och prova något som verkar nytt och svårt är att utvecklas. Workshopen passar alla!

LÖRDAG 11/11 – BIKRAMYOGA 26&2  Denna workshop passar alla olika nivåer, oavsett om du är helt ny eller har yogat länge. Workshopen inleds med en klassisk 90 minuters Bikramyogaklass där Gianna får lära känna eleverna och får en känsla för era individuella behov och nivåer. Efter en kort paus fortsätter workshopen då vi lär oss mer om poser, tekniker, teori och korrekt form för att på bästa sätt kunna yoga säkert, hälsosamt och utvecklande. Det blir mycket yoga, det kan vi lova!

GIANNA PURCELL är från Arizona (USA) och har utövat och underivsat flera former av yoga, framförallt Bikramyoga, under många år. Efter att ha varit med om en allvarlig motorcykelolycka, har hon envist kämpat sig tillbaka till den hälsosamma och starka kropp hon har idag. Gianna är lättsam, rolig och bra på att lära ut även de minsta kroppsliga eller teoretiska detaljer.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER. LÄS MER OCH BOKA DIN PLATS HÄR.

INTERMEDIATE WORKSHOP
TID: FRE 10 nov KL 18-20
PRIS: 400 KR (Rabatt om du bokar båda workshops)

26&2 WORKSHOP
TID: LÖR 11 nov KL 11-16 PRIS: 450 KR (Rabatt om du bokar båda workshops)

PAKETPRIS FÖR BÅDA WORKSHOPS 650 kr. SPARA 200 kr, GÅ PÅ TVÅ FANTASTISKA WORKSHOPS.