Bikram Yoga City Stockholm

”VILOLÄGE” – EN WORKSHOP OM MINDFULNESS OCH MEDITATION I VARDAGEN 

Lördag 25 november kl 12:00-13:30 med Magnus Fridh

Stress och obalans i livet är något som ”drabbar” oss alla till och från i livet. Stress är en naturlig funktion och är egentligen inte farligt, utan det är bristen på ordentlig återhämtning som kan leda till ohälsa. En yogaklass är ett effektivt sätt att tysta den tjattrande apan i huvudet och pausa våra tankar. Men sen då? Utanför salen och i vårt dagliga liv, hur gör vi för att finna ro i stunder av stress?

I nittio minuter kommer vi att utforska ett antal mindfulness och meditationsövningar som är lätta att applicera i vardagen. Fokus för klassen ligger på avslappning, närvaro och medkänsla med syfte att göra sinnet vilsamt, flexibelt mer fokuserat och stadigt. Med träning kan vi stilla rörelserna inombords, flytta vårt perspektiv och på så sätt bli mindre påverkbara av de nyckfulla växlingarna i vår tillvaro.

Meditationen kommer att varvas med en yogasekvens med fokus på närvaro i kroppen.

Workshopen (inkl yogaklass) passar alla och du behöver ingen förkunskap.

NÄR & VAR: 25 November kl 12:00-13:30. Bikram Yoga City, Olof Palmes gata 11 A

PRIS: 195 kr. 

OBS! Begränsat antal platser. Boka din plats HÄR alternativt eller på plats i studion.

Om yogaläraren och författaren Magnus Fridh:
Magnus började meditera i tonåren och har genom studier i buddhism och indologi fördjupat sig inom ämnet. Han undervisar grupper i Ashtangayoga, mindfulness och meditation och är även en av grundarna till Mindfulness Appen. Appen är översatt till 13 språk och ingår i flera pågående forskningsprojekt. I Oktober i år (2017) utkom Magnus första bok VILOLÄGE  i ämnet mediation och mindfulness. En varm, konkret och inspirerande bok (och handbok) om att vända oro till stillhet och hur du hittar lugn i en stressig vardag. Flera av er känner säkert igen Magnus från yogasalen på Bikram Yoga City där han praktiserar sin meditation genom fokus och koncentration under klassen. Läs mer om Viloläge här

www.vilolage.se