Bikram Yoga City Stockholm

Tammy

TAMMY GAYMON

Tammy har en yrkesmässig bakgrund som socialarbetare för familjer och barn i USA. Tammy fick sin Bikramyoga lärarexamen under hösten 2003. Hon återvände till sin hemmastudio i Elk Grove, Kalifornien för att undervisa tills hon flyttade Bangkok, Thailand där hon fortsatte undervisa under två år. Sedan certifieringen, har Tammy haft nöjet att även undervisa i flera olika studior runt Kalifornien, och även i Sverige.

Tammy introducerades till Bikram Yoga av en medarbetare på ett stressande, högt tempo jobb. Hon fann klassen både utmanande och uppfriskande. Hon fortsatte att träna regelbundet och konstaterade att hon kände mer lättnad från dag till dag och blev friskare och starkare än hon hade varit efter elva år av löpning och aerobics.

Efter att ha utövat Bikramyoga sedan 2002 fortsätter Tammy att hitta Bikram serien fysiskt och psykiskt krävande och mycket roligt! Hon säger att en konsekvent yoga håller henne jordad. Tammy har även fått hälsofördelar från yoga med befrielse från en sömnstörning.

Tammy entusiasm för att undervisa yoga kommer från möjligheten att få dela den med andra. Hon anser att ”du ska göra vad du älskar och älskar det du gör.”

——————————————————————

Bikram yoga Collage of India, Teacher Training Fall 2003

Recertification 3day – 2008

Recertification – 2012

Yin training – 50hr Fall 2007

Ray Long Anatomy – 10hr 2015