Bikram Yoga City Stockholm


LINDA ÖHRNLinda pix

Linda är född i Skåne, uppvuxen i Västerås och Malmö.

En utbildning i Fashion Design tog Linda till London redan 1994 som blev hennes hem i tio år. Det var även i London som Linda testade Bikramyoga för första gången. Men det var här i Stockholm som hon började praktisera regelbundet 2008. Yoga har varit en stor del av vardagen sedan dess. Ingen annan träning har fått henne att må lika bra, både fysiskt och mentalt.

Det blev ett naturligt steg att gå en yogalärarutbildning våren 2016, främst för sin egen utveckling. Överraskad av hur roligt och givande det är att undervisa är Linda nu ett regelbundet namn på schemat. Att undervisa känns som hon får ge tillbaka och dela med sig av det hon själv finner i yogan. Linda vill inspirera och få andra att hitta det inre lugn och energin yoga ger henne.
Vi lever i ett tufft samhälle där allt ska gå snabbare och vi ställer allt högre krav på oss själva. Det blir allt viktigare att ta oss tid för välmående och återhämtning. Med yoga kan vi lära oss att vi duger som vi är och att det är resan som är målet. Yoga är en hållbar träning som varar hela livet. Var annars kan man jobba med kropp, andning, mental styrka, koncentration, disciplin, fokus och uthållighet allt på samma gång?
Linda undervisar vid sidan av sitt arbete som skräddare/tillskärare.

—————————————————————

Hot TT 500 hr 2016