Bikram Yoga City Stockholm

Skärmavbild 2015-12-14 kl. 20.11.08ANNA ÖSTRAND

Första gången jag testade Bikram yoga var sommaren 2011 och redan efter första passet blev jag fast. När jag senare var ute och reste var det det enda jag riktigt saknade, att få komma in i värmen och sträcka ut. Så när jag kom hem gick jag direkt och köpte ett medlemskort. Efter ungefär ett år bestämde jag mig för att åka på TT och under våren 2014 for jag till LA för att gå utbildningen.

Min fascination och mitt intresse för yoga fortsätter att utvecklas och bli större varje dag. Yogan är ett fantastiskt redskap för att utveckla sig såväl mentalt som fysiskt. Den hjälper dig att jobba ut och släppa taget om allt som händer och har hänt i ditt liv så att du kan leva lättare här och nu.

Att undervisa är bland det roligaste jag vet. Att hjälpa andra att må bättre genom att guida dem genom 26poser och 2andningsövningar. Hjälpa dem till det välförtjänta lugn de får efter en klass. Jag ser Bikram yogan som en vitaminkur, man rensar igenom hela systemet och hittar balansen i kroppen så man kan möta livet med ett leende på läpparna.

Utöver yogan arbetar jag som make-up artist. De obekväma arbetsställningarna och intensiva arbetsperioder har satt spår i min kropp. Under flera år hade jag konstanta ryggsmärtor till följd av överbelastning, skolios och överrörlighet. Jag märkte en direkt skillnad när jag först började med yogan och de fortsätter att bli bättre. Genom yogan har jag fått en helt annan kroppsmedvetenhet och stabilitet där det behövs. Det är en livslång process som jag hela tiden jobbar på att utveckla.

——————————————————————–

Bikram yoga Collage of India, Teacher Training våren 2014

Ray Long Anatomy – 10hr 2015

Adult Basic Life Support & Foreign Body Airway Obstruction Treatment – 2015