Bikram Yoga City Stockholm

YOGA FÖR VÄLGÖRENHET – THREE SET CLASS

LÖRDAG 9 DECEMBER KL 1200-14:00 

En Bikramyoga klass med tre set istället för två. Låter det attraktivt men lite skrämmande? Under 2 timmar utforskar vi nya poser och variationer som kommer att utveckla dig och din yoga på flera plan.

Detta är en donationsklass vilket innebär att alla intäkter går till STOCKHOLMS STADSMISSION som jobbar för att skapa julstämning för dem som lever i utsatthet. Alla som är med på klassen deltar i en utlottning av en privatklass och produkter från DOM, Lululemon, c/o Gerd m fl

Denna klass är en chans för dig att utforska djupet i poserna, att experimentera med mekaniken och tekniken och samtidigt prova både variationer och helt nya poser hämtade från den ”avancerade” hathayoga serien om 84 asanas (poser).Denna THREE SET CLASS passar för alla elever, oavsett vilken nivå. Klassen kommer att vara lite mindre formell än våra typiska klasser.

Vi kommer att demonstrera vissa poser och du är välkommen att ta pauser när du behöver under klassen. Det är meningen att vi skall ha kul tillsammans.Förbered dig på att fortsätta att växa och utvecklas inom yogan samtidigt som du skrattar, kämpar och svettas dig till starkare kropp och själ. (Dessutom har du förmånen att praktisera din yoga samtidigt som du gör något fint för någon annan!)

DATUM & TID: 9 december kl 12:00-14:00

PRIS: 175 kr. 

OBS! Begränsat antal platser.

Boka din plats HÄR  alternativt eller på plats i studion.