Bikram Yoga City Stockholm

VI HAR MASSOR MED ROLIGT PÅ GÅNG I STUDION:

VI HAR MASSOR MED KUL PLANERAT FÖR 2018. HÅLL DINA ÖGON OCH ÖRON ÖPPNA FÖR INFO.

  • Påskyoga med barnen. Den 3:e t o m den 6:e april är du välkommen att ta med dina barn som får yoga *gratis tillsammans med dig. Barnen deltar på klassen efter första savasana i den liggande delen av klassen. *Gratis yoga gäller alla barn mellan 7-15 år. Vi har tyvärr inte möjlighet att passa de barn som inte är med och yogar. 
  • 30 dagars utmaningen börjar den 9 april. Klart du skall vara med! Läs mer och boka här
  • 21 & 22 April Bikramyoga Fundamentals. Workshop för dig som vill få massor av kunskap och inspiration för att komma vidare och djupare in i din yogapraktik. Läs mer och boka här
  •  Meditation och Mindfulness in Movement med Magnus Fridh. Missa inte våra tre workshops (24/3, 15/4 och 19/5) då vi lär oss mer om olika meditations tekniker för att skapa mer avslappning, närvaro och fokus i vardagen. Vi kommer även få ta del av mer dynamiska asana-delar där vi försöker hitta en balans mellan andning och rörelse i vår yogautövning. Teori och praktik varav med stillhet och rörelse. Missa inte detta. Mer info och bokning här

Info och regelbundna uppdateringar om vad som händer på studion hittar du på Facebook och på Instagram.

YOGA-SHOPPEN

Kom förbi och ta en titt i vår shop där vi säljer yogaaccessoarer och kläder från en mängd olika varumärken. Vi har ekologiska mattor, långa yogahanddukar, yogaväskor samt flera olika snygga, miljösmarta vattenflaskor. Hos oss hittar du bekväma och snygga yogakläder från varumärken som Onzie, Shakti, Mika, Lululemon, Drop of Mindfulness och många fler.

Varumärken i shoppen: Prana, Kulae, Mizu, DOM, Lululemon, Manduka, Shakti, Yoga will save the world, Nutribiotics m fl.

AKTUELL INFORMATION DIREKT

Genom att gilla oss på Facebook får du snabb information om vad som händer på studion. Vi uppdaterar dagligen vår sida med information om allt från schemaändringar, nya lärare, aktuella erbjudanden till events och mycket annat. Gilla oss här!

”IF YOU ARE PERSISTENT YOU WILL GET IT, IF YOU ARE CONSISTENT YOU WILL KEEP IT”

Harvard studier visar de fantastiska medicinska fördelarna av regelbunden meditation och yoga. Läs mer här

Bikramyoga = 90 minuter rörlig meditation. Så påverkar meditation hjärnan. (DN) Läs mer här

Tycker du om att springa? Bli en bättre löpare med yoga (DN) Läs mer här

Nu är det officiellt: Yoga hjälper mot depression (TIME) Läs mer här